субота, 21. март 2015.

Дрина игром и резултатом разочарала домаћу публику (фото/видео)

Фудбалери Дрине разочарали су данас многобројну домаћу публику у Зворнику изгубивши 2:0, од директног конкурента у борби за опстанак, Младости из Велике Обарске.


Више од пораза боли чињеница да Зворничани током 90 минута игре нису показали готово ништа а два гола Младости постигнута су након грешке домаће одбране.

Уз све то, Дрина ће у наредној утакмици бити лишена помоћи штопера Славка Ћулибрка, који је на потпуно аматерски начин добио црвени картон, и Дејана Благојевића, који је зарадио три жута картона у три утакмице заредом.

Обје екипе у меч су ушле веома стегнуто, без конкретних прилика и са високом дозом нервозе.

Дрина је имала почетну теренску иницјативу али прву солидну прилику имају гости у 20. минуту преко Комарчевића. Два минута касније Ћулибрк лоше реагује у шеснаестерцу Дрине те замало постиже аутогол.

У 28. минуту "хладан туш" у Зворнику. Комарчевић је упутио ударац у шеснаестерац домаћих а лопта се одбија од једног играча Дрине до Марковића који погађа гол за 0:1.

Дрина је покушала узвратити преко Филиповића у 38. минуту, када изводи слободан ударац а лопту у корнер избацује голман Будаковић. Филиповић је потом из корнера убацио лопту за Мемовића, који главом шаље лопту поред гола.

Када се чинило да је Дрина дошла до своје игре, једна грешка одбране донијела је други гол за Младост.

У 39. минуту поигравали су се фудбалери Дрине у свом шеснаестерцу а лопта долази до Ћовина који упошљава Комарчевића коме није било тешко да постигне други гол за своју екипу.

С тим резултатом се отишло на одмор а у наставку тренер Драган Мићић увођењем Васића и извођењем Недељковића покушава да освјежи средњи ред.

И чинило се да су Зворничани у прва три минута другог полувремена кренули у преокрет. Ређале су се прилике преко Благојевића, Васића и Филиповића али мрежа гостију је остала нетакнута а игра Дрине, како се ближио крај, бивала је све лошија.

Комарчевић је могао постићи и трећи гол за своју екипу, када је одлично прешао Ћулибрка, али голман Дрине Максимовић одлично реагује.

Два минута касније невјероватно какав наиван потез Ћулибрка. Док се спремала измјена у тиму гостију, Ћулибрк је лактом ударио Ћовина а судија Илија Живковић из Орашја показује директан црвени картон.

Од тог момента је свима на Градском стадиону било јасно да ће Дрина данас остати "празних шака" а Младост је у 75. минуту била у одличној шанси када је са 20-ак метара лопту распалио Марковић а Максимовић парадом спријечава да гости стигну до убједљиве побједе.

На самом крају утакмице поменућемо и прилику Филиповића, када је шутирао из даљине али лопта одлази поред гола Младости.

На крају је остало 2:0 за Младост, заслужена побједа која је активно оставља у трци у борби за опстанак. У табору Дрине у наредном периоду, сасвим сигурно, слиједи дубља анализа данашње катастрофалне игре.

У Премијер лиги БиХ на реду је пауза због обавеза репрезентације у квалификацијама за Европско првенство а фудбалери Дрине на терен ће 1. априла, када на свом терену дочекују Крупу у оквиру полуфинала Купа РС.

ФК ДРИНА Зворник - ФК МЛАДОСТ Велика Обарска 0:2 (0:2)

Стријелци: 0:1 - Марковић у 28. минуту; 0:2 - Комарчевић у 39. минуту; Стадион: Градски у Зворнику; Гледалаца: 800; Главни судија: Илија Живковић (Орашје); Жути картони: Кикић, Благојевић, Филиповић (Дрина), Чурић, Цицмил (Младост); Црвени картон: Ћулибрк (Дрина).

ДРИНА: Максимовић, Милошевић, Филиповић, Ћулибрк, Кикић (Од 76. минута Ђерић), Мркаић, Лазаревић, Мемовић, Илић (Од 71. минута Ивановић), Недељковић (Од 45. минута Васић), Благојевић. Тренер: Драган Мићић.

МЛАДОСТ: Будаковић, Хоџић, Цицмил, Трифковић, Марковић, Перић (Од 92. минута Благојевић), Чурић (Од 81. минута Ибрић), Комарчевић, Мишан, Ћовин (Од 70. минута Мазић), Јевтић. Тренер: Славољуб Бубања.



Нема коментара:

Постави коментар