субота, 21. март 2015.

Мићић: Нисмо били на потребном нивоу (видео)

Након двије добре везане партије у Премијер лиги БиХ, фудбалери Дрине данас су разочарали своју публику поразом од Младости из Велике Обарске.

У дуелу конкурената у борби за опстанак Младост је заслужено била боља са 2:0 те са та три бода и даље има добре шансе да избјегне испадање из лиге.

Тренер Дрине Драган Мићић послије утакмице био је разочаран игром свог тима.

"Младост је заслужено славила у Зворнику. Ми нисмо данас били на потребном нивоу, гости су искористили наше грешке, дали су два гола и заслужено носе бодове из Зворника. Ми се окрећемо наредним сусретима, сигурно да није пријатно изгубити али покушаћемо да у наредним утакмицама надокнадимо ове изгубљене бодове", рекао је Мићић.

Тренер гостију Славољуб Бубања каже да Младост данас није играла без два кључна играча, Дабића и Хаџибулића, те да су на вријеме дали голове.

"Сигурно је да фали још доста ствари што се тиче игре и организације, али ми смо данас са овом побједом добили шансу да се боримо до краја за опстанак. Морам да честитам екипи Дрине, и мом колеги, на фер и коректној игри и желим им, као што желим и нама, да остану у лиги", каже Бубања.



Нема коментара:

Постави коментар