среда, 8. април 2015.

Дрина испустила побједу (фото/видео)

Фудбалери Дрине освојили су данас велики бод против фаворизоване екипе Сарајева у оквиру 20. кола Премијер лиге.

По броју остварених шанси домаћи могу слободно да жале за побједом а екипу Срђана Бајића треба итекако похвалити због приказане игре, труда и залагања на терену.

По изузетно тешком терену гости боље отварају сусрет али најбоље шансе пропушта Дрина.

Филиповић у 18. минуту излази сам пред Делача али даје себи јак фор и пропушта велику прилику за гол. Два минута касније у прилици је и Мемовић али његов шут голман гостију зауставља ногама.

У 24. минуту комбинују Илић и Лазаревић а лопта долази до Филиповића који шутира преко гола.

Гости у 26. минуту имају прилику преко Бенка али Мемовић блокира његов ударац.

Друго полувријеме је почело благом иницјативом гостију. У 56. минуту Бенко је шутирао а Максимовић одлично реаговао. Два минута касније Стојчев је шутирао са 22 метра искоса поред стативе.

Најбољу прилику за Дрину пропушта Милошевић у 83. минуту када након центаршута Ђерића погађа прво пречку па потом стативу.

Сарајево је у 89. минуту имало одличну прилику али је Бекић са пет метара шутирао преко гола.

Домаћи су у 7. минуту због повреде остали без Момчила Мркаића а замијенио га је млади Александар Илић, који такође због повреде напушта игру у 63. минуту.

Дрина у следећем колу гостује екипи Жељезничара.

ФК ДРИНА Зворник - ФК САРАЈЕВО 0:0 

Стадион: Градски у Зворнику; Гледалаца: 1.000; Главни судија: Муамер Бурековић (Зеница), Жути картони: Бекић (Сарајево).

ДРИНА: Максимовић, Филиповић, Јокић, Милошевић, Кикић, Мркаић (Од 7. минута Илић, од 63. минута Ђерић), Лазаревић, Мемовић, Недељковић (Од 80. минута Васић), Бошковић, Благојевић.

САРАЈЕВО: Делач, Рустемовић, Ковачевић, Окић (Од 76. минута Бекић), Бенко, Берберовић, Каласи, Цимирот, Пузигаћа, Радовац (Од 65. минута Дуљевић), Билбија 6,5 (Од 46. минута Стојчев).





1 коментар:

  1. Свака част за момке на игри и залагању. Да су одиграли прошле сусрете у оваквој форми сигурно би коју утакмицу више побједили и осигурали се, али шта је ту је. Битно је да смо одиграли једну добру утакмицу и да су гледаоци имали шта да виде.

    ОдговориИзбриши