уторак, 27. април 2010.

Саопштење за јавност

По режији Доцића
 
Фудбалери зворничке Дрине вратили су се са утакмице против Фамоса са бодом (1:1). Он их је оставио на лидерској позицији на табели Прве лиге Републике Српске.Зворничани имају велике шансе да освоје титулу која би их одвела у Премијер лигу БиХ.

Када је у питању суботња утакмица у Источној Илиџи гости из Зворника су незадовољни не односом домаћина за којег имају само ријечи хвале већ службеним лицима. Зворничани су љути на судијску тројку на челу са главним арбитром Миланом Доцићем из Бања Луке. Стим у вези из управе Дрине издали су званично саопштење за јавност у коме истичу да немају обичај да се оглашавају поводом дијељења (не)правде на њиховим утакмицама, али да су у последње двије утакмице, а посебно у Источној Илиџи, драстично оштећени.
 
- Нисмо се жалили послије утакмице са БСК-ом у Бања Луци, сматрајући да се судијске грешке са те утакмице неће понављати. Међутим, против ФАМОС-а главни судија Милан Доцић нас је драстично оштетио и својим грешкама директно утицао на резултат утакмице - наводи се у саопштењу Фудбалског клуба Дрина.

У саопштењу који је потписао предсједник Дрине Миодраг Јевтић, даље пише
 
-Двије су очигледне грешке које се могу видјети и на ТВ снимку. Прва је што Доцић није свирао најстрожу казну када је наш нападач Иван Нинић оборен у казненом простору ФАМОС-а, а друга када је свиран непостојећи офсајд нашем играчу Далибору Крезовићу - пишу зворничани.

Из управе Дрине очекују да такмичарски органи Фудбалског савеза Републике Српске, казне виновнике ових грешака јер у супротном, тврде у Дрини ''омаловажава мукотрпан рад по клубовима на постизању резултата на фудбалским теренима''.




Подели

Нема коментара:

Постави коментар