уторак, 27. април 2010.

Дрина близу циља


Пет кола прије краја шампионата РС екипа Дрине има четри бода предности у односу на БСК и Радник, који дијеле друго мјесто. Зворничани су у мечу 21. кола у Војковићима играли нерјешено, 1:1, те су на тај начин повечали бодовну предност на табели. Прволигаш из Зворника има и бољи распоред од пратилаца, јер три сусрета игра код куће, па је у овом тренутку Дрина највећи фаворит за освајање титуле првака.

Шеф Стручног штаба Дрине, Миле Милановић, задовољан је освојеним бодом с ФАМОС-ем, али је истакао да је до краја шампионата у игри још петнаест бодова, те да још ништа није готово.

- Освојеним бодом у Војковићима морам бити задовољан, јер смо послије кикса БСК-а направили бодовну разлику у односу на пратиоце. Моји играчи су одиграли једну добру утакмицу, што се посебно односи на друго полувријеме, када смо губили и успјели да стигнемо предност домаћина.Треба напоменути да смо с ФАМОС-ом наступили ослабљени без тројице стандардних првотимаца, али да су сви играчи који су истрчали на терен показали добру борбеност и упорност. Налазимо се на првом мјесту са четри бода предности и бољим распоредом у односу на пратиоце, али ништа није готово, јер је још увијек у игри петнаест бодова.У сваки наредни сусрет морамо ући максимално мотивисани, а ако остваримо максималан учинак на свом терену, бићемо близу пласмана у Премијер лигу БиХ - рекао је Милановић.

Везни фудбалер Дрине, Иван Нинић, вјерује да његова екипа може до титуле.

- У наредном првенственом сусрету дочекујемо Романију, а послије тога идемо у госте Љубићу. Уколико из та два меча освојимо четри бода, бићемо близу пласмана у Премијер лигу. Оно што је најбитније јесте да сами одлучујемо о својој судбини и не зависимо од других. Атмосфера у екипи је одлична, а публика се почела враћати на стадион у Зворнику, па вјерујем да ће се пехар намјењен прваку РС ове године наћи у витринама Дрине - закључио је Нинић.

(Fokus)

Подели

Нема коментара:

Постави коментар