среда, 14. април 2010.

Ништа није готово

Фудбалери Дрине вратили су се из Бања Луке с бодом (1:1) којих је и даље задржао на челу прволигашког каравана. Тако је чета из Зворника и даље остала најозбиљнији кандидат за титулу и пласман у премијерлигашко друштво БиХ. Мирослав Милановић, кормилар лидера на табели напомиње како ништа није готово и да се у наставку очекује још већа битка за шампионски ловор:

- Несмије и неће нас заварати то што смо освојили бод у дербију на „Чаирам“. Сигурно је да смо направили важан корак ка остварењу амбиција које су везане за улазак у елитни разред БиХ. Дакле, на добром смо путу, али у игри су остали БСК, Радник, али и Сутјеска, и сигуран сам да ће они све учинити како би нас скинули с трона – рекао је први човјек у Стручном штабу водећег тима Прве лиге Рапублике Српске из Зворника.

Осим што су на „Чаирама“ имали подршку неколицине својих симпатизера, фудбалери Дрине имали су уз себе и Зорана Стевановића, начелника Општине Зворник:

-Срећан сам освајањем бода који ће сигурно много значити екипи у наставку сезоне. По завршетку сусрета честитао сам играчима, руководству и Стручном штабу на овом успјеху – казао је Стевановић.

(Fokus)

Нема коментара:

Постави коментар