понедељак, 31. јануар 2011.

Млада узданица Зворничана Радован Васић

Зворничка Дрина, која је од ове сезоне члан Премијер лиге Босне и Херцеговине, добрим успјесима може се похвалити и са својим млађим категоријама, који већ неколико година остварују веома добре резултате. Кадетска и јуниорска селекција већ неколико сезона такмиче се такође у Премијер лиги, док пионири са успјехом играју у првенству Републике Српске.

Зворник је одувјек био расадник талената, па је из шкoлe фудбала Дрина изашао велики број талентованих фудбалера који сада наступају за неке познате клубове. Поред Мирослава Стевановића, Александра Николића, на том путу налази се и Радован Васић.

Радован Васић, који 27. јула ове године пуни тек осамнаест година, успио је да протекле јесењи стигне до дреса сениорске екипе, а чак и да шест пута обуче Дринин дрес у првенству Премијер лиге.

- Од своје осме године почео сам да тренирам фудбал. Прошао све све категорије Дрине и сада се налазим у првом тиму. Одувјек је мој сан био да заиграм за први тим Дрине и то ми се и остварило - изјави је млади талентовани фудбалер Зворничана Радован Васић.

Дрина је одувјек имала веома добру школу фудбала, а ове сезоне јуниори су направили добар резултат, ушли су у полуфинале Купа Босне и Херцеговине, гђе су још полуфинале изборили Рудар из Какња, Зрињски из Мостара и Слобода из Тузле.

-  Наступао сам такође и за млађе селекције Дрине. Помогао сам својим вршњацима да остваре велики успјех, пласман у полуфинале Купа БиХ. Надамо се да ћемо уз добру атмосферу коју имамо у екипи, успјети да се радујемо и на крају, да дођемо до пехара. Тај пехар много би нам значио, посебно за наставак наше каријере - закључио је Радован Васић.

Млади Васић на крају је додао, да је веома јака конкуренција у првом тиму и да жели да се доказује што више, како би могао у наредним годинама што више да напредује и добрим играма да скрене пажњу многих јачих и познатијих клубова.

Аутор: Милан Ђорђић
Извор: www.rs-sport.org

Нема коментара:

Постави коментар