понедељак, 31. јануар 2011.

Зечевић: Изборићемо опстанак у елити, Мојовић на позајмици


И поред тешких услова за рад, фудбалери Дрине вриједно тренирају на залеђеном терену у Тршићу. Тренер Дарко Војводић има на располагању све играче на које се рачуна у прољећњем дијелу првенства.

Прву припремну утакмицу Војводић је планирао за идућу неђељу када би се Зворничани требали састати са Слогом из Добоја.

- Заиста могу бити задовољан оним што играчи подносе на тренинзима. За сада је важно да су сви здрави и да се нико не жали на упале мишића и слично. Радимо напорно на стицању снаге јер нам терен не дозвољава играње са лоптом. Комбинујемо терен и теретану гдје играчи одлазе сваког дана. Сви играчи се максимално труде, а ја бих посебно истакао Николу Лазаревића и Александра Васића који су увијек на челу колоне - истакао је Војводић.

Један од оних који имају велико премијерлигашко искуство је Ненад Зечевић који је стигао као једном од највећих појачања у зимском прелазном року. Брзоноги везиста се прикључио екипи прије десетак дана и убијеђен је да ће Дрина изборити опстанак.

- Моји први утисци о клубу су добри, а по ономе што сам видио на тренинзима убијеђен сам да можемо изборити опстанак. Сви фудбалери су ме прихватили као да сам са њима провео неколико сезона, а атмосфера у екипи је одлична. Даћу све од себе да помогнем Дрини да оствари што боље резултате, те оправдам свој долазак. Доста тога ће нам зависити од меча са Будућности. Вјерујем да ћемо се током припрема добро спремити и на прољеће бити најпријатније изненађење првенства - закључио је Зечевић.

Мојовић на позајмици

- Челници Дрине наставили су да раде пуном паром у овом прелазном року, па су поред Радана Муминовића и Ненада Зечевића успјели да ангажују још једно појачање у везном реду. Ријеч је о фудбалеру Војводине Николи Мојовићу, који у редове зворничког премијерлигаша стиже на позајмицу.

- Са Мојовићем је све договорено и он би већ требало да се прикључи припремама.Сигурно је да ће бити још појачања и главни циљ нам је да доведемо још једног нападача. Чекамо да видимо какав је статус Владимира Каралића, а ако њега не ангажујемо мораћемо да потражимо ново рјешење - истиче стратег Дрине Дарко Војводић, додајући да је презадовољан оним што је урађено у ове двије недеље припрема.

Нема коментара:

Постави коментар