четвртак, 3. фебруар 2011.

Никола Мојовић на позајмици

Фудбалери Дрине настављају да одрађују припреме према плану за прољетни дио првенства БиХ.. Нове вијести из клуба су да су дефинитивно клуб напустили Немања Обрадовић (Рад) и Дарко Кикановић (Јагодина). Ново име у редовима Зворничана је дуго најављивани млади везњак, Прoлeтера из Новог Сада, Никола Мојовић. Поникао је у редовима Сутјеске из Фоче а касније је каријеру наставио у Војводини из Новог Сада. Иако се преговарало о потписивању уговора за Дрину ипак је остало само на договору о позајмици из Прoлeтера до краја ове сезоне. Шеф стручног штаба Дарко Војводић каже да је изузетно задовољан његовим доласком и да ће пуно значити екипи у наредном периоду.

- После одласка Дарка Кикановића сматрам да ће Мојовић бити још квалитетније рјешење на средини терена. Он је тренирао с Прoлeтером у првој фази припрема, па му неће бити тешко да се навикне на ритам тренинга. Очекујем да се прикључи екипи већ данас или сутра, а у току ове недеље вјерујем да ћемо комплетирати играчки кадар, јер у клуб треба да стигне још један нападач - нагласио је Војводић

Мојовић не крије да вјерује у свој пуни допринос у борби Дрине за опстанак у лиги

- У току зимске паузе стигао је позив од тренера Војводића и без двоумљења сам га прихватио. Већину нових саиграча у Дрини познајем, а са некима сам играо за Сутјеску. Знам да нам неће бити лако да изборимо опстанак и да морамо сви да дамо максимум. Дошао сам да помогнем Зворничанима у борби за опстанак и убјеђен сам да ћемо на крају сезоне успјети да сачувамо статус премијерлигаша - поручио је Мојовић.

Дарко Војводић исказао је велико задовољство досадашњим припремама а његову екипу у наредном периоду очекује одигравање неколико важних пријатељских утакмица. Први сусрет их очекује овог викенда, у новој бази - бањи Врућица Теслић, против екипе добојске Слоге.

Профил
Име и презиме: Никола Мојовић;
Датум рођења: 21. децембар 1991. год.;
Држављаноство: Босна и Херцеговина;
Позиција: Везни ред
Каријера: Пролетер (Нови Сад), Војводина (Нови Сад (U21)), , Сутјеска (Фоча), Војводина (Нови Сад (U21)), Пролетер (Нови Сад).

Нема коментара:

Постави коментар