среда, 16. фебруар 2011.

Мирослав Савановић: Остајемо у Премијер лиги


Мирослав Савановић је у Зворник стигао као десето појачање, а по звучности имена, могло би се рећи и највеће појачање Дрине у зимском прелазном року. На првим тренинзима појавио се неколико дана прије одласка екипе на припреме у Међугорје, тако да је стигао површно да се упозна са методом рада тренера Војводића и потенцијалом екипе.

- Тренер Војводић успијева да из сваког појединца извуче максимум. У екипи је доста младих играча који ће уз неколико старијих и искуснијих бити носиоци игре. Не познајем довољно квалитет тимова у Премијер лиги, али оно што знам увјерава ме да Дрина има већи квалитет бар од неколико екипа и да ћемо сигурно изборити опстанак - рекао је Савановић.

Иако релативно млад, јер ће 10. марта напунити 25 година, Савановић иза себе има доста успјешну каријеру. Играо је за више екипа у Србији а има и интернационално искуство.

- Почео сам у Панчеву гдје сам са 17. година дебитовао за екипу Динама у Другој лиги Србије. Потом сам играо за Борац из Чачка, Јагодину и Млади Радник из Пожаревца- рекао је Савановић.

6 коментара: