четвртак, 3. март 2011.

Војводић: Заслужено смо побиједили

 Извор: спортспорт.ба

Головима Лазаревића и Лежајића Дрина је освојила велика три бода и тако измакла опасној зони, препустивши је мостарским клубовима Вележу и Зрињском. Тренер Зворничана Дарко Војводић задовољан је због нових бодова на конту, те истиче како је побједа његове момчади потпуно заслужена, обзиром да су стигле прве реакције из Бановића како су домаћи "на силу" дошли до тријумфа.

- Сматрам да је наша побједа потпуно заслужена. Желим да честитам мојим момцима на великој борбености, али и навијачима, који су јучер, као и увијек, били наш 12. играч. Што се саме утакмице тиче, обје момчади дале су максимум. Будућност је имала неколико изгледних прилика, но на нашу срећу нису их успјели реализирати. Није било лако играти на онако тешком терену - рекао је Војводић.

Пред Зворничанима је сада изузетно тешко гостовање Борцу у Бања Луци, тренутном лидеру првенства и актуелном освајачу Купа Босне и Херцеговине.

- Борац је апсолутни фаворит, али као што сам увијек говорио, ми се никога не плашимо. Идемо тамо да се надигравамо и да покушамо доћи до повољног резултата. Бањалучани су, понављам, квалитетнији у овом тренутку, што говори и пласман на табели, али нећемо се тако лако предати.

ДРИНА - БУДУЋНОСТ 2:0 (2:0)

Стријелци: Никола Лазаревић у 12. и Игор Лежајић у 25. минуту (Дрина).
Стадион: Градски у Зворнику.
Гледалаца: 500.
Судија: Оливер Кожул (Широки Бријег).
Жути картони: Ћулум, Крезовић, Галин, Јарановић, Зечевић (Дрина); Сломић (Будућност)

ДРИНА: Максимовић, Митровић, Пребирачевић (од 80. мин Јеремић), Зечевић, И. Лазаревић, Крезовић, Нинић, Н. Лазаревић (од 69. мин. Савановић), Ћулум, Лежајић, Галин (од 63. мин. Јарановић). Тренер: Дарко Војводић.

БУДУЋНОСТ: Хусић, Чамрковић, Чолић, Чергић, Јахић (од 71. мин. Ђерзић), Омић, Сломић (од 86. мин. Имамовић), Сарајлић, Хаскић, Пирић, Икановић (од 59. мин. Шмигаловић). Тренер: Муневер Ризвић.

Играч утакмице: Далибор Крезовић (Дрина).

1 коментар: