уторак, 3. мај 2011.

Агонија се наставља

Јарановић у мечу против Будућности
Извор: СРНА


Отпуштањем петорице играча Фудбалског клуба Дрина из Зворника, настављено је расуло у овом клубу, који се такмичи у Премијер лиги БиХ. Управа клуба отпустила је недавно играче Јасмина Јарановића, Сандра Берића и Милоша Галина. Отпуштање играча Управа клуба правда чињеницом да је Дрина практично већ испала из Премијер лиге БиХ, те да има велика дуговања према Фудбалском савезу БиХ, играчима, као и велике трошкове за смјештај и храну фудбалера са стране.

Због свега овога упитно је да ли ће ФК Дрина, која је сакупила само 17 бодова, имати снаге да регуларно заврши сезону и одигра све преостале сусрете у Премијер лиги БиХ. Отпуштени фудбалер Јарановић рекао је новинарима да је главни кривац за стање у клубу предсједник Миодраг Јевтић. Подсјећајући да је средином марта први пут добио отказ, али да је на интервенцију неких људи из Управе клуба враћен, Јарановић је истакао да му је тада речено да је о његовом отказу одлучио сам предсједник клуба без консултација са осталим члановима Управе.

- Најсмјешније у свему томе је да нас је о отказу обавијестио секретар клуба- рекао је Јарановић и додао да у посљедњих мјесец Управа клуба практично и не постоји, јер су сви "дигли руке" од клуба, па Јевтић, играјући се са судбином фудбалера, ради шта хоће.

Јарановић је рекао да су велика дуговања клуба према свим фудбалерима, који једва преживљавају, запитавши се да ли ће икада моћи да наплате дугове. Предсједник Дрине рекао је да је главни разлог отпуштања фудбалера из клуба тешко финансијско стање овог премијерлигаша.

- Играчи који су дошли у клуб као појачање нису оправдали очекивања, јер је Дрина у осам кола прољећног дијела првенства освојила само три бода - рекао је Јевтић и појаснио да је Дрина послије пораза у Требињу практично испала из Премијер лиге.

Истичући да је Управа клуба оцијенила да су играчи са стране прескупи, јер им се мора обезбијeдити стан и храна, Јевтић је рекао да ће се Дрина до краја првенства ослонити на домаће фудбалере. Средином марта отказе у Дрини добили су фудбалери Ненад Зечевић, Никола Мојовић и Радан Муминовић, док је Ђорђе Шуша напустио клуб почетком априла. Дрина, која за 31 бод изостаје иза бањалучког Борца, који је први на табели са 48 бодова, појединим фудбалерима дугује по пет плата.

3 коментара:

  1. Анониман3. мај 2011. 23:33

    ma jebem ja njima mater a posebno onom celavom majmunu Jevticu

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман3. мај 2011. 23:49

    Ovde da hoce opstina bi mgla da obezbjedi svima smjestaj i da regulise stanje u klubu. Ali boli njih dupe za sport u Zvorniku... Nije samo polijepiti plakate i reci evo ovo je za bolje sutra... To ne vazi samo za sport vec za celu situaciju u gradu... Otjerati bagru iz grada i vratiti ih tamo odakle su i dosli!

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман5. мај 2011. 22:57

    Treba da vas bude sramota, tako dobre igarce ste poslali kuci!! Bolje svi lepo da se razidjete a, mozete i teren da prodate da isplatite te jadne momke koji su vam trcali zimi> Dok su otisli od svojih voljenih da bi napredeovali, dzabe napredak kad im niste ni dali stimulaciju nit pare. Za cega ste ih i pozvali samo ste unistili nekome nesto OVDE, SVE STE UPROPASTILI! <3 MJ

    ОдговориИзбриши