четвртак, 5. мај 2011.

Јевтић: Управа није крива за лошу ситуацију у клубу!

И фудбалери и Управа Дрине већ су се помирили да ће у наредној сезони играти фудбал у Првој лиги РС. Дрина је "прикована" за зачеље табеле, резултата нема а нема ни пара. Већ данима траје тихи "рат" на релацији Управа - фудбалери, који су потпомогнути навијачком групом "Вукови 2010.". Руководство клуба не спори да сноси дио одговорности, кажу да ће наћи средства да измире дуговања према играчима а предсједник клуба покушава кривицу пребацити на један број првотимаца.

- Ми можемо да кажемо да ни ми нисмо задовољни односом играча према клубу, да бодовни салдо од 17. бодова значи 20-25 посто освојених бодова што је недовољно, међутим ми ћемо учинити све да добрим дијелом санирамо те обавезе - каже предсједник Дрине Миодраг Јевтић.

Фудбалери Дрине су чак 16. од 17. бодова у овом првенству освојили од осмог до шеснаестог кола док их је са клупе предводио Дарко Војводић, у преосталих петнаест кола када су их тренирали Миле Милановић и сада Драган Мићић освојен је свега један једини бод. Првотимци зворничког премијерлигаша кажу да је то био њихов максимум с обзиром какав је њихов однос с Управом.

- Већ смо помирени с тим да смо испали из лиге. Од стране клуба нико не долази на тренинге нити су било кад долазили ни да кажу добро је ни да кажу лоше је, на било који начин, ништа - каже сада већ бивши фудбалер Дрине, Милош Галин.

Он додаје да не жели напустити Зворник све до оног тренутка када му се исплате сва заостала дуговања.

- Немогуће је да се играчима дугује шест плата, мотива нема то стоји, али сви играчи желе да одраде до краја ово коректно ради себе. Највјероватније да на крају ни један играч неће остати овде, ко зна шта ће бити с овиме - додаје првотимац Данијел Ћулум.

И поред проблема фудбалери Дрине најављују да ће се свим срцем борити за боје свог клуба у свим преосталим мечевима до краја ове сезоне.

1 коментар:

  1. Анониман6. мај 2011. 16:17

    Koga ovaj g....r pokusava da "farba" p...a mu materina ??

    Ceo grad zna o namestenim mecevima sa Leotarom i Sirokim, gde im je Leotar platio prevoz i smestaj uz uslov da pobede samo 1:0, danima unazad Drininih utakmica nema u kladionicama sirom Bosne jer je javna tajna da se utakmice prodaju budzasto.

    UPRAVA NAPOLJE !!!

    ОдговориИзбриши