понедељак, 13. јун 2011.

Незадовољни играчи губили мечеве


Послије само једне сезоне проведене у Премијер лиги БиХ, Дрина се враћа међу прволигаше Републике Српске. Зворничани су највећи дио првенства провели на посљедњем или предпосљедњем мјесту, да би на крају били 16. са 23 бода. Кроз екипу је продефиловало 38 играча а на клупи су се промијенила три тренера.

Послије освајања титуле првака Републике Српске и уласка у Премијер лигу, управа клуба се дала на довођење нових играча, па их је у Зворник стигло чак десет.


- Може се рећи да је највећи дио играча био квалитетан, са доста искуства, мада је било и млађих. Требало је извјесно вријеме да се сви адаптирају на нови начин тренирања и игре. Послије доброг старта и освојеног бода у Бановићима, услиједила је серија од шест пораза, највише захваљујући неуиграности и недовољној физичкој спреми играча - рекао је Данијел Ћулум, један од најстандарнијих играча Дрине.

Реаговала је Управа и Милета Милановића на клупи је замијенио "млади" Дарко Војводић, па је Дрина до краја полусезоне освојила још 13 бодова.

- У наставак смо ушли добро,јер је побијеђена Будућност, па се указала нада да би се можда могло избјећи испадање из лиге. Мислим да је одлучујући био пораз на нашем стадиону од Рудар Приједора у 18. колу и од тада је све кренуло по злу. У Требињу нас је напустила и спортска срећа јер смо, и поред добре игре поражени од Леотара са 1:0 - наставио је Ћулум.

Још једном је управа реаговала па је Дарка Војводића на клупи замијенио Драган Мићић. У међувремену што из незадовољства играча што због одлука Управе, Дрину је почела да напушта већина новопридошлих фудбалера.

- Један од узрока испадања из лиге свакако је и незадовољство играча понашањем управе клуба. Константно је владала неизвјесност у вези са исплатом плата играчима, па су играли без мотива. На крају је управа остала дужна ШЕСТ плата - додао је Ћулум

У управи Дрине истичу да им је циљ да у Првој лиги Републике Српске створе екипу од младих играча из сопствених редова, која би уз два три играча са стране могла да се пласира у горњи дио табеле.

Нема коментара:

Постави коментар