петак, 23. септембар 2011.

Дрина данас против Дрине ХЕ из Вишеграда

У оквиру 7. кола Прве фудбалске лиге Републике Српске екипа зворничке Дрине на свом стадиону угостиће свог имењака, екипу Дрина ХЕ из Вишеграда. Дрина је већ четири меча заредом не поражена, а у сриједу је обезбјеђено и осмофинале у Купу РС, што је најважније, екипа ће сутра бити комплетна, тако да ће тренер Мићић бити на “слатким” мукама кога да стави у првих једанаест.

Противник Дрине, екипа из Вишеграда, тренутно је шеста на табели са само бодом више од Зворничана, а из искуства је позната као веома тврд ривал, те је сигурно да ћемо гледати сутра једну веома тешку и интересантну утакмицу, а наше мишљење дијели и тренер Дрине Драган Мићић.

- Очекује нас сигурно веома тешка утакмица, пошто, гледајући утакмице, увијек су то били тјесни резултати, или су добијали 2:1 или су губили 1:0, тако да нас сутра очекује сигурно веома тешка и интерсантна утакмица. Ми смо сви спремни и дат ћемо све од себе да добијемо ту утакмицу, пошто нам доста значи да сакупимо што више бодова, и да обезбједимо мјесто на средини табеле, гђе нам је тренутно, по квалитету, и мјесто – каже Мићић.

Он каже да је стање у клубу, што се картона и повреда тиче, добро и што је најважније нико неће изостати, али једна од забрињавајућих околности јесте и податак да чак осам фудбалера има по два жута картона.

Ново/старо лице у клубу је и везњак Иван Лазаревић. Пошто није пронашао нови ангажман, он се прије неки дан договорио са Управом клуба да настави сарадњу са Дрином, али се још са сигурношћу не зна да ли ће већ сутра заиграти за први тим, али оно што најбитније, он ће сигурно бити у првом плану када је у питању остатак првенства.

ФК ДРИНА Зворник – ФК ДРИНА ХЕ Вишеград (Субота, 16 часова)

Градски стадион у Зворнику;

Главни судија: Јоцо Радић (Шамац);
 Помоћници: Зоран Нарић (Добој) и Стојан Стефановић (Модрича);
 4. судија: Велимир Дринић (Модрича);
 Делегат: Саша Грекуловић (Брчко);
 Контролор суђења: Јован Ерлетић (Пелагићево).

Нема коментара:

Постави коментар