понедељак, 2. јун 2014.

Дрина се ремијем опростила од своје публике (фото)

Фудбалери Дрине и Напретка у суботу су одиграли меч 25. кола Прве лиге Републике Српске а резултат је на крају гласио 0:0.

Резултат је за Дрину био у другом плану јер је већ раније обезбједила другу шампионску титулу и улазак у Премијер лигу БиХ а комшије из Доњег Шепка су била прва екипа која је честитала Дрини нову титулу те им и одњеле заслужено један бод, који им је дефинитивно обезбједио опстанак у Првој лиги.

Утакмица је била веома жива и динамична али без неких великих прилика. Двије понајбоље шансе виђене су у првих 15. минута.

Прво су гости запријетили у 6. минуту, када је из добре акције Јевтић шутирао са пет метара мало искоса са лијеве стране али је Максимовић одбранио његов ударац.

У 15. минуту Николић је опробао свој шут са неких десетак метара али се истакао голман гостију Ружић.

У наставку се играло доста затворено са обје стране. Треба поменути полупилике Рустемовића и Ђурића за Дрину у 51. и 78.минуту и шут Јовановића у 56. минуту за госте након центрашута Ерића, али је лопта отишла изнад пречке.

Напредак је борбеном игром сасвим заслужено однио бод из Зворника.

У сриједу се игра последње 26. коло Прве лиге РС у овој сезони. Зворничка Дрина свој меч игра у Фочи против екипе Сутјеске. Утакмица почиње у 17 часова.

ФК ДРИНА Зворник – ФК НАПРЕДАК Доњи Шепак 0:0

Стадион: ФК „Дрина“ Зворник; Гледалаца: 600, Судија: Милош Гиговић (Градишка) 6; Жути картони: Ивановић, Кикић (Дрина), Атанацковић, Перић, Јовановић, Јевтић (Напредак).

ДРИНА: Максимовић 7, Рустемовић 6,5, Ивановић 7, Милошевић 6,5, Ђурић 6,5, Кикић 7, Николић 6,5 (од 34. минута Лазић 6), Васић 6,5 (од 82. минута Николић -), Лазаревић 6,5, Икић 6 (од 72. минута Стевановић -), Јокић 6.

НАПРЕДАК: Ружић 7, Ђукановић 6,5, Ерић 7, Гутаљ 6,5, Карић 6,5, Атанацковић 7, Перић 7 (од 90. минута Мијаиловић -), Милутиновић 6,5, Јовановић 6,5, Пајић 6,5 (од 85. минута Зарић -), Јевтић 6,5 (од 86. минута Васиљевић -).

Играч утакмице: Владо Ивановић (Дрина).








Нема коментара:

Постави коментар