уторак, 3. јун 2014.

Радовић, Рустемовић и Ђурић близу одласка из Дрине

У наредној сезони екипа Дрине играће у Премијер лиги БиХ, али још увек није познато са којим играчким кадром ће Зворничани почети шампионат. На мети клубова из елитног ранга такмичења БиХ и Србије нашла су се три првотимаца клуба из Зворника, а најближи одласку у току љетње паузе су Славиша Радовић, Един Рустемовић и Слободан Ђурић.
Славиша Радовић
Дефанзивац Дрине и репрезентативац Републике Српске Славиша Радовић после одличне сезоне добио је неколико конкретних понуда, па је готово извјесно да ће у току љетње паузе промјенити средину.

"Изузетно сам задовољан својим играма у дресу Дрине, а да то није прошло незапажено свједочи позив у репрезентацију РС. Добио сам неколико конкретних понуда, међу тим о томе је још рано да размишљам, јер имамо још једно коло до краја првенства. Након тога ћу се мало одморити и о свему добро размислити. Вјероватно ћу каријеру на ставити у неком од клубова из Србије, а контактирали су ме из неких клубова Премијер лиге БиХ. Наравно да ћу прво сјести са људима из Дрине и видјети какви су планови за наредну сезону, иако постоји мала шанса да останем, можда и даље будем носио дрес клуба из Зворника", рекао је Радовић.

Зворничани желе да задрже окосницу тима у наредној сезони, те врате неколико својих фудбалера који тренутно играју за друге клубове. У случају одлазака неких играча на које су рачунали, челни људи клуба ће вјероватно бити приморани да доведу још нека појачања.
Слободан Ђурић (број 7) и Един Рустемовић (број 4)
Везиста Дрине Един Рустемовић, који се у потпуности опоравио од повреде, био је један од најбољих играча у прољећном дијелу сезоне. Млади везиста са завидним искуством још увјек не размишља о одласку из Дрине, али не крије да је добио двије одличне понуде за одлазак из Зворника.

"Послије повреде ми је требала један добра полусезона како бих вратио самопоуздање. Прољећни дио сезоне у Дрини сам одиграо на задовољавајућем нивоу, међутим сигуран сам да ћу на јесен бити још бољи и вратити се у форму у каквој сам био прије повреде. Још увјек нисам размишљао гдје ћу наредне сезоне играти, али појавиле су се двије озбиљне понуде, па ћу о свему добро размислити", истакао је Рустемовић.

Интересовање за везисту Зворничана раније је показао Борац, док је Радован Васић још прошле сезоне имао неколико понуда из Премијер лиге БиХ, али је остао у Дрини.

Нема коментара:

Постави коментар